Trangia Tundra låg

65 kr.

Optimer dine friluftseventyr med Trangia Tundra låg. Hold maden varm, beskyt mod vind og giv din Trangia et unikt look. Praktisk, stilfuldt og uundværligt. Prøv det nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8798601463044604 Kategori:

Løft dit Trangia-køkken til nye højder med det fantastiske Trangia Tundra låg. Dette låg er ikke bare et almindeligt låg – det er din nøgle til endnu bedre madlavning i naturen.

Det lette aluminiumslåg er perfekt til dit Trangia-sæt i størrelserne 1,5 og 1,75 liter. Uanset om du laver en varm suppe eller en lækker pasta, sikrer lågets non-stick belægning en optimal madoplevelse. Ingen mad vil brænde fast eller klæbe til bunden. Det betyder mindre opvask og mere tid til at nyde naturen omkring dig.

Med en diameter på 18,7 centimeter og en højde på 1,5 centimeter er dette låg den perfekte pasform til dit Trangia-køkken i størrelse 25 Large. Den lette vægt på kun 77 gram gør det nemt at have med på farten, uden at det tynger din oppakning.

Forestil dig at vågne op til et nyt eventyr hver dag og forberede dit morgenmåltid ved at bruge Trangia Tundra låg. Du kan være sikker på at få den bedste mad, uanset hvor du befinder dig. Så lad Trangia Tundra låg være din trofaste følgesvend på dine udendørs eventyr, og oplev den ultimative madlavning i naturen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Tundra låg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.