Trangia Multidisc 25

80 kr.

Oplev ultimativ alsidighed med Trangia Multidisc 25. Den perfekte løsning til udendørs madlavning. Let, holdbar og nem at rengøre.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613601959625012 Kategori:

Trangia Multidisc 25 er det ultimative tilbehør til dit Trangia stormkøkken. Dette multifunktionelle redskab kombinerer en række praktiske funktioner i én kompakt enhed, der vil gøre din udendørs madlavning endnu mere bekvem og effektiv.

Med en omkreds på 21 cm passer Trangia Multidisc 25 perfekt til Trangia model 25 og måler 18 cm til model 27. Den lette konstruktion gør den nem at transportere, hvilket gør den ideel til vandre- eller campingture, hvor hver gram tæller.

Denne alsidige disk er ikke kun et låg til din Trangia-pande, men også et dørslag, et skærebræt og endda et sneunderlag. Med Trangia Multidisc 25 kan du spare plads og vægt i din oppakning ved at have flere funktioner samlet i én praktisk enhed.

Uanset om du skal tilberede måltider i det fri, filtrere vand eller skære ingredienser, vil Trangia Multidisc 25 være din pålidelige følgesvend. Lad ikke noget komme i vejen for din gastronomiske oplevelse under åben himmel – få fat i Trangia Multidisc 25 og tag din udendørs madlavning til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Multidisc 25”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.