Trangia Multidisc

70 kr.

Gør dine udendørs måltider til uforglemmelige oplevelser med Trangia Multidisc – den ultimative kombination af holdbarhed, alsidighed og bekvemmelighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613600730114491 Kategori:

Trangia Multidisc – Gør dit Trangia stormkøkken endnu mere alsidigt.

Trangia Multidisc er det ultimative tilbehør til dit Trangia stormkøkken. Med denne multifunktionelle disk får du ikke bare et låg, dørslag, skærebræt og sneunderlag – du får også utallige muligheder for at tilberede lækre måltider, uanset hvor du befinder dig.

Denne geniale Multidisc passer perfekt til Trangia model 25 og har en omkreds på 21 cm. Men fortvivl ikke, hvis du har en model 27 – der findes også en udgave med en omkreds på 18 cm, som passer perfekt til dig.

Med en ekstrem letvægt er Trangia Multidisc det ideelle udstyr at have med dig, når du er på farten. Uanset om du er på vej ud på vandretur, skal på camping eller bare nyder naturen, kan du med dette tilbehør skabe lækre måltider på ingen tid.

Glem alt om at pakke tungt og besværligt udstyr. Med Trangia Multidisc har du alt, hvad du behøver, samlet i ét kompakt og praktisk redskab. Du kan bruge den som låg over din Trangia-koger, så maden bliver tilberedt hurtigere og mere effektivt. Du kan også bruge den som et dørslag til at hælde vandet fra pastaen eller som et skærebræt til at snitte dine ingredienser. Og når sneen dækker landskabet omkring dig, kan du endda bruge Multidisc som et isolerende underlag for din Trangia-koger.

Med Trangia Multidisc er dine muligheder uendelige. Du kan tilpasse og eksperimentere med din madlavning, uanset hvor du befinder dig. Så hvad venter du på? Gør dit Trangia stormkøkken endnu mere alsidigt og praktisk med denne fantastiske Multidisc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Multidisc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.